×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Här är lagen till IEM Katowice — 12 svenska spelare deltar

1
Laglistan är färdigställd inför årets första majorturnering, IEM Katowice 2019. 12 svenska spelare, och två svenska coacher, tar plats i Polen från och med den 13 februari.
Efter de regionala minorturneringarna står nu samtliga lag klara för årets första major, IEM Katowice 2019. Trots att flera danska spelare var nära att skicka sina stickers till tryck, där bland Finn "karrigan" Andersen som deltog i det amerikanska kvalet tillsammans med Envy, kommer det endast att befinna sig fem danska spelare i Polen. Dessa fem spelare är de regerande mästarna, Astralis.

Detta betyder att Sverige representeras i större utsträckning. På plats kommer totalt 12 svenska spelare att vara, liksom två svenska coacher. Maikil "Golden" Selim missar dessvärre majorn på grund av hälsoproblem, vilket innebär att Robin "flusha" Rönnquist är ensam svensk i Cloud9. Även Faze Clan är på plats med en svensk spelare, Olof "olofmeister" Kajbjer, som börjar spela först i Legends Stage. Fnatic och Ninjas in Pyjamas andas helsvenskt.

IEM Katowice 2019 — Challengers Stage
FnaticNinjas in Pyjamas
Cloud9G2 Esports
Vega SquadronTyloo
AvangarTeam Spirit
ENCE EsportsTeam Vitality
RenegadesGrayhound Gaming
NRG EsportsFuria Esports
Winstrike TeamVici Gaming
IEM Katowice 2019 — Legends Stage
Faze ClanAstralis
Team LiquidNatus Vincere
BIGHellraisers
Made in BrazilComplexity Gaming

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..