×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

GOLDEN står som spelare för IEM Katowice — Zellsis antar coach-roll

1
Alla laguppställningar inför nästa major, Intel Extreme Masters Katowice, är nu färdigställda. I detta ser vi att Maikil "Golden" Selim står som spelare för Cloud9 medan nyrekryten Jordan "Zellsis" Montemurro är skriven som coach.
Om lite mindre än en månad startar årets första major, Intel Extreme Masters Katowice. Alla lagen har nu lämnat in sina laguppställningar och allt tycks se normalt ut, förutom i Cloud9. Laget som i slutet av december plockade in Jordan "Zellsis" Montemurro för att ersätta Maikil "Golden" Selim står nu som coach. Istället är det GOLDEN som står som spelare för laget.

Cloud9 tog in Zellsis på grund av GOLDENs hälsoproblem som har plågat laget under hela vintern. Detta betyder att Cloud9 nu kommer att kunna spela med GOLDEN under majorn och ta in Zellsis om GOLDEN blir inkapabel att spela. De förlorar dock möjligheten att ha en vanlig coach under tiden.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..