×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Belgien

ScreaM lämnar Nochance — 16-åriga frozen kliver in i laget

1
Adil "ScreaM" Benrlitom lämnar Mikail "Maikelele" Bill och det internationella laget Nochance. In i laget kliver istället den 16-åriga slovakiska spelaren David "frozen" Čerňanský.
Det internationella laget NoChance med Mikail "Maikelele" Bill i spetsen tappar nu en spelare. Adil "ScreaM" Benrlitom har valt att lämna det unga laget efter endast en och en halv online-turnering, kvalet till Starseries Season 7 samt Pixel.bet Brawl: Nordic vs. Europe, vilket pågår just nu.

In i laget kliver istället det unga slovakiska stjärnskottet David "frozen" Čerňanský. Den endast 16 år gamla spelaren har tidigare spelat med lag som Extatus och Gunrunners. Detta blir dock 16-åringens första intåg i ett internationellt lag.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..