Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Taiwan

HAVU vinner IESF World Championship över Flow

1
Det svenska landslaget, Flow, nådde inte hela vägen i Taiwan under IESF World Championship 2018. Laget förlorade nämligen finalen mot finska HAVU Gaming som vann med 3-0.
Red Reserves senaste rekryt, Alfred "RuStY" Karlsson, kommer inte att vända hem till Sverige med IESF World Championship-vinsten efter det helt nordiska finalen. Turneringen, som tog plats i Kaohsuing i Taiwan, huserade 26 lag från alla världens hörn. Det lag som representerade Sverige under turneringens gång var Flow, som även deltar i Fragleagues högstadivision. Detta var även RuStYs sista matcher med laget då han nyligen värvats till Red Reserve.

På vägen till finalen slog Flow ut bland andra Ground Zero, Beyond och Scarz. De skulle få lov att möta finska HAVU Gaming i turneringsfinalen efter att dessa slagit ut bland andra Giants och Nexus. Finalen, som spelades i formatet bäst av fem kartor, var snabbt förbi då den finska sidan fullkomligt dominerade. Serien började på Dust2 som HAVU stängde med 16-6 innan de vann Cache med 16-4. Den tredje kartan, som var Flows chans att hålla sig kvar i spelet, tog plats på Train. Det slutade med att HAVU avgjorde turneringen med 16-8, vilket placerade svensklaget på en andraplats.