×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

RuStY avrundar Red Reserves femma

1
Red Reserve har värvat Alfred "RuStY" Karlsson från Flow för att avrunda sin nya femma. Under tiden som spelaren befinner sig i Taiwan för IESF World Championship 2018 agerar Jack "Jackinho" Ström Mattsson inhoppare för laget.
I ett pressmeddelande till Fragbite har Red Reserve offentliggjort sin femte spelare i Counter-Strike: Global Offensive. Startfemman kommer att avrundas med hjälp av en återvändande Alfred "RuStY" Karlsson, som värvas från Flow och som var en del av Red Reserve 2017. Förra gången svensken spelade under organisationen hjälpte han laget till två andraplatser under Geforce Cup och Dreamhack Open Valencia. Nu återvänder han alltså till organisationen, men denna gång går han in i ett helt nytt lag än det han lämnade förra året.

Sedan sin tid i Red Reserve har RuStY spelat under Singularity Esports innan han gick med i Flow. Tillsammans med Flow har han bland annat deltagit i Fragleagues högstadivision. Han befinner sig i skrivande stund i Taiwan för att, tillsammans med Flow, representera Sverige i IESF World Championship 2018. Detta innebär att Red Reserve tvingas ta in en inhoppare tills RuStY åter är tillbaka i Sverige. Under denna tid spelar Jack "Jackinho" Ström Mattsson, som tidigare varit en del av bland andra Team Property, för den svenska femman.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..