×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Fnatic inleder starkt i Chicago — Faze direkt till slutspel

1
Det blev en lyckad första dag under IEM Chicago 2018 då Faze Clan säkrade en direkt slutspelsplats. Även Fnatic gick till sängs med vinst efter att de slagit BIG med 16-9 på Cache.
IEM Chicagos första dag tog inatt slut med att både Astralis och Faze Clan avancerade direkt till kvartsfinalspel. Den delvis svenska sidan, Faze, inledde med vinst över LDLC med 16-14 på Mirage. Därefter fick de lov att möta Made in Brazil i det övre slutspelsträdets semifinal. Serien började på Cache där Faze vann med 16-14. MIBR pushade igenom Mirage med 16-14 för att ta matchen till en tredje och avgörande karta. Avgörandet tog plats på Train där Faze visade sig snäppet starkare än sina motståndare genom att stänga kartan med 16-11.

Det var dock inte bara Olof "olofmeister" Kajbjer som avslutade dagen i topp. Även Fnatic, som debuterade med Simon "twist" Eliasson och Ludvig "Brollan" Brolin, säkrade en felfri första speldag. Femman vann sin inledande, och enda, match med 16-9 över BIG. Idag spelar svenskarna semifinal för det övre slutspelsträdet i grupp B, där de möter Eunited klockan 22:35. De lag som fick lov att lämna turneringen under natten var MVP PK och Renegades.Artikelbild: Fnatic

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..