×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic ryktas ha ögonen på Brollan

0
Adil "ScreaM" Benrlitoms dagar är räknade, i alla fall om VPEsports.com visar sig ha rätt i Fnatics framtid. Organisationen ryktas nämligen vara i kontakt med Red Reserve i jakten på Ludvig "Brollan" Brolin.
Inte långt efter att Robin "flusha" Rönnquist gått vidare till Cloud9 valde Fnatic att bänka William "draken" Sundin från startfemman. In kom den tidigare Godsent-spelaren Simon "twist" Eliasson och en inhoppande Adil "ScreaM" Benrlitom. Nu ser det dock ut som att den belgiska spelarens stint i laget är nära sitt slut då organisationen sägs vara i kontakt med Red Reserve i hopp om att säkra Ludvig "Brollan" Brolin under dess vingar.

Den tidigare Godsent-spelaren var bara 15 år gammal när han skrev på sitt första proffskontakt och är ingen främling för varken twist eller Fnatic. Han agerade nämligen inhoppare för Fnatic under förra årets europeiska regionfinaler i WESG, då tog han över för Freddy "KRiMZ" Johansson och hjälpte laget till en fjärdeplats. Nu ryktas det alltså att han kommer att återförenas med sin tidigare lagkamrat, twist, under Fnatics bälte då de och Red Reserve sägs vara nära en överenskommelse.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..