×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

flusha skriver på för Cloud9

4
Efter bara varit laglös i fyra dagar har nu Robin "flusha" Rönnquist hittat ett nytt lag. Han ansluter sig nu till sin forne lagkamrat, Maikil "GOLDEN" Selim, över Atlanten genom att skriva på för Cloud9.
Under söndagen ryktades det att Robin "flusha" Rönnquist skulle göra ett inhopp för Cloud9 under Blast Pro Series Istanbul. Detta har nu blivit bekräftat, men inte bara som ett inhopp utan som en fullständig medlem i laget. Med flushas insteg i laget betyder det att det är slutspelat för Martin "STYKO" Styk i Cloud9. Vi kommer få se flusha i de blåa färgerna redan på fredag när Cloud9 är med och spelar Blast Pro Series Istanbul.

Den trefaldige majorvinnaren som, så sent som i fredags, blivit bänkad av Fnatic säger i ett pressmeddelande att detta var en sån möjlighet som bara kändes rätt att satsa på. Han säger också att han inte är klar än och att han hoppas att han kan ta med mycket erfarenhet till laget. VD'n för Cloud9, Jack Etienne, skriver i pressmeddelandet att flusha är en legend och att hans arbetsmoral är något som kommer passa bra för både laget och organisationen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..