×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic bänkar flusha — ScreaM som inhoppare under ESL One New York

2
Mitt under en av kvartsfinalerna av Faceit London Major släppte Fnatic bomben att de väljer att bänka Robin "flusha" Rönnquist. Istället tar Fnatic in Adil "Scream" Benrlitom som inhoppare.
Efter ett dåligt resultat på Faceit London Major har Fnatic valt att bänka Robin "flusha" Rönnquist. Svensken som har spelat med Fnatic sedan 2013, med en kort visit i Godsent 2016-2017, kommer nu för tillfället inte spela med laget medan de utforskar sina möjligheter. Detta var inte bara Flushas sämsta major någonsin, utan även Fnatics. Organisationen har lyckats ta sig till slutspel i 12 raka majors men tog sig nu, för första gången någonsin, inte vidare.

I ett pressutskick skrev Fnatic att de vill bli det världsberömda laget som de en gång var. De skriver även att detta är anledningen till att de väljer att bänka Flusha medan de utvärderar hans framtid i laget. För att fylla Flushas tomrum kommer den belgiska hs-maskinen Adil "ScreaM" Benrlitom ta plats i laget under ESL One New York.


8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..