×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Rykte: Flusha med inhopp för Cloud9 under Blast Pro Series

2
Robin "flusha" Rönnquist återförenas med Maikil "GOLDEN" Selim under Blast Pro Series Istanbul där han ersätter Martin "STYKO" Styk. Fnatic-veteranen ska enligt källor börjat träna med Cloud9 direkt efter att han blev bänkad under fredagen.
Robin "flusha" Rönnquist ska enligt källor till vpesports setts träna tillsammans med det nordamerikanska laget sedan han blev bänkad av Fnatic i fredags. Inhoppet skulle betyda att Martin "STYKO" Styk inte kommer spela Blast Pro Series Istanbul. Styko som har varit på lån till Cloud 9 sedan i början av Juli och var tänkt att även spela BPS kommer med all säkerhet få hoppa över den här turneringen.

Flusha som blev bänkad på grund av dåliga resultat under både Faceit London Major och Dreamhack Masters Stockholm har spelat för Fnatic sedan 2013 med en kort visit i Godsent. Han ser nu ut att röra sig till andra sidan atlanten för sitt nästa lag. Om det här blir en permanent lösning eller bara en tillfällig återstår att se.


Artikelbild: Adela Sznajder för Dreamhack

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..