×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Fnatic och Natus Vincere till IEM Chicago

2
Intel Extreme Masters amerikanska stopp, som nu ska hållas i Chicago, har nu färdigställt sina inbjudningar. Natus Vincere och svenskhoppet Fnatic avrundar listan.
Inbjudningarna till Intel Extreme Masters Chicago är nu färdigställda. Det blir vinnarna av ESL One Cologne, Natus Vincere och det hittills enda svensklaget Fnatic som kniper de sista inbjudningarna. Svenskarna ansluter sig till en fullspäckad turnering med lag som Astralis samt Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan.

Det amerikanska stoppet för IEM som tidigare hållits i Oakland kommer nu att vara i Chicago. ESL kommer att fortsätta hålla turneringen i Chicago i minst två år till då de skrivit kontrakt med två arenor i staden, United Center och Wintrust Arena. De sista platserna i turneringen kommer att fyllas av inkvalande lag. Två från Europa, ett från Nordamerika, ett från Sydamerika, ett från Asien och ett sista lag från en just nu okänd region.

Inbjudna lag, IEM Chicago
AstralisTeam Liquid
Made in BrazilRenegades
Faze ClanMousesports
NRG EsportsBIG
Fnatic
Natus Vincere

Event- och kvalinformation
intelextrememasters.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..