×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

ESL offentliggör IEM Chicago

2
De nordamerikanska IEM-eventen får ett nytt hem i Chicago. Detta innebär att IEM Oakland läggs på hyllan för att göra plats åt den nya serien av turneringar.
Tillsammans med två arenor i Chicago, United Center och Wintrust Arena, har ESL skrivit på ett kontrakt över tre års tid för att ta Counter-Strike: Global Offensive till staden. Då Chicago nu kommer att bli den nya höjdpunkten i Nordamerika försvinner nu Oakland-eventen ur kalendern. Det inledande evenemanget kommer att ta plats i Wintrust Arena som öppnades förra året och kommer att spelas mellan den 10-11 november. Under de två kommande åren, 2019 och 2020, kommer turneringen att flyttas till Chicago Bulls hemarena United Center.

ESL har redan offentliggjort åtta av de tio inbjudna lagen där Faze Clan är det enda laget som innehåller en svensk spelare. Utöver de tio inbjudna lagen kommer det att finnas plats för ytterligare sex lag som kommer att tas fram via diverse online-kval världen över. Även sändningsteamet har offentliggjorts och där får vi se bland andra Anders Blume som för första gången sedan ESL One Cologne 2017 tar sig an en ESL-turnering.

Inbjudna lag, IEM Chicago
AstralisTeam Liquid
Made in BrazilRenegades
Faze ClanMousesports
NRG EsportsBIG

Event- och kvalinformation
intelextrememasters.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..