×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Golden hoppar in i Cloud9 under Eleague Premier — STYKO fortsätter

1
Cloud9 satsar på dubbelt europeiskt under Eleague Premier 2018 i Atlanta, USA. Martin "STYKO" Styk fortsätter nämligen som inhoppare och får inför sen amerikanska turneringen sällskap av svenska Maikil "GOLDEN" Selim.
Det är inte långt kvar innan Eleague Premier går av stapeln och ett lag som fått lov att blöda lite extra inför turneringen är Cloud9. Organisationen placerade Pujan "FNS" Mehta på bänken och ersatte honom under ESL One Cologne med Martin "STYKO" Styk. Nyligen förlorade laget även Tarik "tarik" Celik till Made in Brazil, som innan Mehta tog plats i laget plockade stjärnspelaren Jake "Stewie2k" Yip från Cloud9:s startfemma.

Inför Eleague Premier står det klart att Styk fortsätter som inhoppare för laget och i Celiks ställe ersätter Maikil "Golden" Selim. Den svenska spelaren började sin karriär i Fnatic Academy men fick i augusti förra året en plats i huvudlaget. Tillsammans med Fnatic säkrade Selim både titeln under IEM Katowice och WESG-finalerna. Han ersattes dock av den tidigare ninjan William "draken" Sundin och har sedan dess suttit på bänken.


Styk och Selim kommer att representera Cloud9 i Atlanta
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..