×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu klart: draken ersätter Golden i Fnatic

5
Fnatic har nu offentliggjort att William “draken” Sundin har blivit en del av deras lina. Flytten ska vara en respons till de nyliga övergångarna där Mikail "Golden" Selim förlorat sin initiala roll i laget och nu även sin plats.
Efter en hel del rapporter kring Richard "Xizt" Landströms uttalande till HLTV.org har William "draken" Sundins flytt till Fnatic nu bekräftats. Det tidigare uttalande från Landström nämnde att Jesper "JW" Wecksell är, enligt Landström, en hybrid spelare och att hans roll inte borde vara permanent låst till en AWP-position, utan istället baseras mer på magkänsla. I samband med uttalandet dök rykten om en potentiell flytt upp där Sundin föreslogs, och nu bekräftas, som en ersättare.

Det dröjde inte lång tid innan Fnatic själva tog beslutet att offentliggöra nyheten inför ESL One Cologne med Sundin som en del av laget. I pressmeddelandet bekräftas även de tidigare rapporterna om Wecksells nya 'hybrid'-roll då Sundins AWP sätts i fokus och förväntas bidra till ett starkt CT-försvar med dubbla bössor. Sundin uttrycker en enorm stolthet som grundar sig i en återförening med Landström men även möjligheten till att spela tillsammans med den resterande Fnatic-trion under samma fana.

Avslutningsvis kliver även Maikil "Golden" Selim fram i rampljuset som får en stor eloge från organisationen. All den tid som gått ställs i fokus då Selim klättrat från akademilaget till huvudlaget och titulerat sig som mästare i både Katowice och Haikou.

Det nya Fnatic kommer att debutera offline på ESL One Cologne som tar sin början den 3 juli.


Ryktet bekräftades av Fnatic
Fnatic.com

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..