×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Uppgifter: Cloud9 ser Golden som en ersättare för Tarik

1
Transferhärvan fortsätter när Cloud9 förväntas ta in den bänkade Fnatic spelaren Maikil "Golden" Selim till Eleague Premier.
Maikil "Golden" Selim har suttit på bänken i Fnatic sedan en månad tillbaka efter tillkomsten av William "draken" Sundin. Men enligt uppgifter från sajten flickshot.fr så har Cloud9 ögonen på Golden som ersättare för Tarik "tarik" Celik. Vilket betyder en chans tillbaks till toppen samt att få spela i Eleague premier med en prispott på en miljon dollar motsvarande cirka 8 780 000 kronor.

Men Golden skulle inte bli ensam inhoppare. Martin "STYKO" Styk skulle nämligen komma att ersätta Pujan "FNS" Mehta som för tillfället sitter på bänken. Anledningen till Goldens potentiella inhopp är att Tarik sägs ska komma att ersätta Ricardo "boltz" Prass i Made in Brazil.

Med Golden och Styko i laget skulle Cloud9 i Eleague Premier se ut så här.



1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..