×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

draken ute ur Ninjas in Pyjamas — Lekr0 ersätter

6
Jonas "Lekr0" Olofsson var inte fast på bänken i Fnatic under mer än en vecka då han nu blivit upplockad av Ninjas in Pyjamas. Spelaren som får lov att lämna plats för den tidigare Fnatic-spelaren är William "draken" Sundin.
Ninjas in Pyjamas har offentliggjort att de valt att placera sin AWP:er William "draken" Sundin på bänken. I hans ställe ersätter Jonas "Lekr0" Olofsson som under förra veckan fick lov att lämna Fnatic. Enligt organisationen ska förändringarna gjorts då Sundin inte kom överens varken in-game eller på en personlig nivå med resterande lagmedlemmar.

Enligt lagets coach, Faruk "pita" Pita, kunde spelarna inte hitta rätt i rollerna tillsammans med Sundin. Pita menar att det inte är en fråga om Sundins talang, utan om att Counter-Strike är ett spel där alla spelare måste ta på sig roller inom ett lag både i och utanför spelet. Eftersom de inte kunde hitta rätt tillsammans med den unga spelaren har de därför valt att bänka honom för att göra plats för Olofsson.

Nyförvärvet väntas debutera under Ninjas in Pyjamas fana under CS:GO Asia Championships på plats i Shanghai, Kina. Där kommer de att ställas mot bland andra Heroic och Natus Vincere. Inte nog med det så är det kort om tid innan det slutna minorkvalet går av stapeln, ett kval ninjorna väntas vara inbjudna till då de inte deltog i den öppna kvalportionen.


Pita menar att Olofsson och Sundin delar samma talang
nip.gl

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..