×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Xizt ersätter Lekr0 i Fnatic när olofmeister återvänder till Faze

4
Olof "olofmeister" Kajbjer har återvänt till Faze Clans startfemma vilket lämnar Richard "Xizt" Landström utanför laget. Han går istället till Fnatic där han ersätter Jonas "Lekr0" Olofsson som i sin tur hamnar på bänken.
Fnatic har offentliggjort att de kontrakterat Richard "Xizt" Landström som nu kommer att leda den svenska femman. Han tar därför över rollen som in-game leader från Maikil "Golden" Selim som i sin tur byter roll till entry-fragger. Spelaren som får lämna startfemman är Jonas "Lekr0" Olofsson som placeras på bänken.

Under sin tid i laget har Olofsson bland annat hjälpt laget till vinst under både IEM Katowice och WESG-finalerna. Sedan tog det stopp för laget som slutade på en kvartsfinalplats under IEM Sydney efter att de blivit slagna av Faze Clan som tog hem hela turneringen tillsammans med Landström. Hans tid i Faze Clan var endast temporär då Olof "olofmeister" Kajbjer lämnade laget under en tid av personliga skäl, men han är nu tillbaka i startfemman.

Detta är inte första gången vi får lov att se Landström i Fnatics tröja då han representerade organisationen under två års tid mellan 2010 och 2012, då under 1.6-tiden. Han representerade laget genom att vinna IEM V European Championship samt Dreamhack Winter 2011. Han väntas åter bära tröjan under de stundande ECS-finalerna som spelas mellan den 8-10 juni. Han kommer även att få lov att spela en major igen då Fnatic håller legendstatus inför Faceit-majorn.


Fnatic ser nu över Olofssons framtid
fnatic.com
Kajbjer tackade Faze Clan och fansen för deras förståelse
Twitter

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..