×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Sverige

Ownit offentliggör ny säsong av CS:GO Challenge

2
Under morgondagen går den första kvalomgången till Ownit CS:GO Challenge av stapeln. Fyra kval kommer att skicka fyra lag vidare till LAN-finalerna på Inferno Online i Stockholm den 14 april.
Ownit har offentliggjort en ny säsong av Ownit CS:GO Challenge, en gräsrotsturnering med 50 000 kronor i prispott. Arrangörerna kommer att hålla i fyra kvalomgångar i jakten på en finalplats och nytt för denna säsong är att endast ett lag går vidare från varje kval. Det vill säga att det kommer att vara fyra kvalplatser till turneringsfinalerna.

Under finalerna som kommer att spelas live från Inferno Online i Stockholm med 14 april kommer de fyra kvalade lagen att få sällskap av fyra inbjudna lag. Alltså kommer det hållas LAN-finaler mellan åtta lag. Turneringsarrangörerna understryker att lagen får lov att delta i samtliga kvalomgångar för att försöka säkra en finalplats. Den vinnande sidan av turneringsfinalen kommer att plocka hem 35 000 kronor av prispotten.

Registrera ditt lag till kvalen här
lemondogs.se

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..