×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ownit offentliggör ny säsong av CS:GO Challenge

2
Under morgondagen går den första kvalomgången till Ownit CS:GO Challenge av stapeln. Fyra kval kommer att skicka fyra lag vidare till LAN-finalerna på Inferno Online i Stockholm den 14 april.
Ownit har offentliggjort en ny säsong av Ownit CS:GO Challenge, en gräsrotsturnering med 50 000 kronor i prispott. Arrangörerna kommer att hålla i fyra kvalomgångar i jakten på en finalplats och nytt för denna säsong är att endast ett lag går vidare från varje kval. Det vill säga att det kommer att vara fyra kvalplatser till turneringsfinalerna.

Under finalerna som kommer att spelas live från Inferno Online i Stockholm med 14 april kommer de fyra kvalade lagen att få sällskap av fyra inbjudna lag. Alltså kommer det hållas LAN-finaler mellan åtta lag. Turneringsarrangörerna understryker att lagen får lov att delta i samtliga kvalomgångar för att försöka säkra en finalplats. Den vinnande sidan av turneringsfinalen kommer att plocka hem 35 000 kronor av prispotten.

Registrera ditt lag till kvalen här
lemondogs.se
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..