×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

HeatoN och Esport-TV tillbaka — visas på Viafree med start på fredag

-4
Legendaren Emil “HeatoN” Christensen är fortsätter att göra TV, det står klart sedan Viasat tagit över programmet Esport-TV. Premiär sker nu på fredag via gratistjänsten Viafree och på Viaplay.
Kombinationen Emil “HeatoN” Christensen och Esport-TV är inget nytt påhitt. Profilen syntes redan under fjolåret i Metros TV-satsning under samma namn, men nu har han alltså tagit klivet över till MTG-koncernen och Viafree. Med sig under sändningarna kommer han att ha duon Erik Askered och Peter Strömberg. "Jag och Erik är experterna. Medan Peter är på plats för att ställa de lite 'dumma frågorna' och hitta de nya och mer icketraditionella infallsvinklarna", säger Emil Christensen i ett pressmeddelande.

Samtidigt avslöjas det att Esport-TV har ett samarbete med Dreamhack, som ska ge programmet exklusiva inblickar i den internationella tävlingsscenen. "Det ska bli otroligt spännande att utveckla detta TV-format. Esporten växer, och vi vill göra den tillgänglig för fler än bara de redan frälsta", kommenterar Christensen satsningen.

"Vi har hittat en fantastisk dynamik i detta program. Veteranen, experten och en tydlig brygga till de som kanske inte konsumerar timvis med esport varje vecka."
press.mtgsverige.se


Artikelbild: MTG

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..