×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HeatoN investerar i Kappa Bar — siktar på att bli större än O'Learys

4
CS-legenden och Ninjas in Pyjamas-profilen Emil "HeatoN" Christensen ger sig in i restaurangbranschen. Det står klart sedan det offentliggjorts att han nu investerar pengar i restaurangkedjan Kappa Bar. Målet? Att bli större än O'Learys och expandera internationellt.
Sedan han sålt en del av sitt innehav i ägarbolaget bakom Ninjas in Pyjamas har Emil "HeatoN" Christensen fått loss en del kapital. Nu står det klart vad han ska göra med åtminstone en del av dessa pengar. Christensen har nämligen valt att gå in som investerare i restaurangkedjan Kappa Bar, som har en tydlig esportfokus. Till nyhetssajten Breakit säger Christensen att målsättningen är att ha 40 restauranger på kort sikt och att kedjan därefter ska etablera sig internationellt, främst då i Sydostasien och Nordamerika.

"Om tre år är vi större än O’Learys i Sverige och om tio år är vi ikapp de etablerade internationella restaurangkedjorna. Vi har en väldigt aggressiv expansionsplan”, berättar Christensen för Breakit. Kappa Bar finns idag i Göteborg, där den första restaurangen öppnades, och i Stockholm. Under 2018 kommer även en restaurang att öppnas i Jönköping. Exakt hur mycket CS-legenden har valt att investera i Kappa Bar är inte känt, men med tanke på expansionsplanerna får vi anta att det inte är en allt för blyg summa.

Till Breakit säger Emil "Heaton" Christensen att han alltid är på jakt efter nya affärsmöjligheter inom esport

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..