×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HeatoN säljer del av NiP — 20 år gammal investerare går in

1
NiP Gaming har fått en ny investerare i form av Felix Granander, sonen till mannen bakom bland annat TV3 och Comviq. I samband med nyheten rapporterar Breakit att Emil "HeatoN" Chistensen valt att säga ifrån sig en del av bolaget.
Ninjas In Pyjamas har tagit emot en ny investerare medan Emil "HeatoN" Chistensen säger ifrån sig en del av bolaget, detta rapporterar Breakit under tisdagen. Den nya investeraren är en tämligen okänd 20 år gammal man vid namn Felix Granander, som ensam går in i den populära organisationen med ett tvåsiffrigt miljonbelopp. Den unga miljonären är son till ingen mindre än Jan Stenbeck, grundare till holdingbolaget Kinnevik. Stenbeck är mest känd för att ligga bakom starka varumärken som TV3, Metro och Comviq.

Enligt organisationens VD, Hicham Chahine, ska Granander ha ett stort intresse för esport och ska ha fått kontakt med NiP via Christensens agentur, Orlando John. Detta innebär att han blir den fjärde största ägaren i organisationen med 15 procent. Den största andelen ägs av Digilife tätt följt av det norska riskkapitalbolaget Nyx Ventures. Över Granander står Christensen, trots att han nu valt att sälja sälja en del av sitt innehav i samband med den nya kapitalrundan. Orsaken till att han sagt ifrån sig en del av bolaget ska, enligt Chahine, vara att han behöver pengar till hus samt giftermål.


Enligt Chahine ska investeringen ökat NiP:s värde.
breakit.se

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..