×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

TACO läggs till i Liquids ESEA-lag

1
Det ser ut som att Team Liquid väntas kontraktera Epitácio "TACO" de Melo efter att spelaren lagts till i organisationens ESEA-lag. Han sägs ersätta landsmannen Lucas "steel" Lopes i startfemman.
Team Liquid har lagt till den tidigare SK Gaming-spelaren Epitácio "TACO" de Melo i sitt lag på plattformen ESEA. Den brasilianska spelaren har, sedan han lämnade SK Gamings startfemma, ryktats gå till antingen Cloud9 eller Liquid men ser nu ut att bli en del av det senare. Han har sedan tidigare gått ut med att han kommer att bli en del av ett nordamerikanskt lag då han tackat nej till en plats i ett europeiskt lag för att stanna i Kalifornien, USA.

Han ryktas ersätta landsmannen Lucas "steel" Lopes i Liquids startfemma, vilket hade inneburit att Lopes tvingas lämna laget bara sex månader efter att han kontrakterats. Om spekulationerna stämmer innebär detta att de Melo kommer att debutera under nattens match mot NRG Esports i ESL Pro Leagues nordamerikanska upplaga där Liquid just nu har 13 vinster och en förlust.

Om ryktena är sanna kommer Liquids startfemma se ut som följer


Lagets ESEA-uppställning
play.esea.net

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..