×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Esportal fortsätter satsningen — lanserar Gathers

3
Ett år av beta-testing firas med att den svenska spelportalen Esportal lanserar Gathers. Det nya formatet ger dig som spelare mer kontroll över sina med- och motståndare.
För att fira att Esportal fyllt ett år lanserar den populära spelportalen en ny spelform. Den nya spelformen som lanseras är Gathers, vilket fåtal användare tidigare fått tillgång till att skapa men som nu öppnas upp för allmänheten. Kravet portalen ställer för att kunna skapa en egen Gather är att du spelat minst fem Esportal-matcher, varav minst en ska ha varit en Gather.

"Vi jobbar vidare med utvecklingen av Gathers och inom kort kommer ytterligare uppdateringar, till exempel fler valbara kartor och fler game modes", skriver Daniel "Pani" Aicardi via portalens webbsida.

Hur fungerar det nya formatet då? Du som Gather-ledare väljer en karta och nio vänner som ska vara med. Därefter kan du se all relevant Esportal-statistik om spelarna så som dropp-ratio, rank och K/D. När alla tio spelare anslutit till lobbyn kommer Esportal att slumpa lagen utifrån samtlig statistik. Detta för att lagen ska bli så jämna som möjligt. Efter att detta är gjort kan du som ledare göra ett spelarbyte, det vill säga att du kan byta ut en av spelarna i ditt lag mot en i det motsatta laget.

Nu kan alla skapa Gathers på Esportal
esportal.se
Esportal gjorde nyligen en storinvestering genom att köpa upp Inferno Online

Artikelbild: Esportal

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..