×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dreamchasers med emilio och draken bland de inbjudna lagen till Ownit Challenge

-1
Tzatziki.deg, Team5, Dreamchasers och Atrc har blivit inbjudna till säsongsfinalerna av Ownit Challenge. Välkända namn så som William "draken" Sundin och Markus "pronax" Wallsten kommer att ta plats på Inferno Online i april för att kämpa om 50 000 kronor.
Ownit Challenge är i full gång och nu har arrangörerna, i ett meddelande till Fragbite, offentliggjort säsongens inbjudna lag. Först ut bland de som kommer att göra de kvalade lagen sällskap på Inferno Online-finalerna har vi förra säsongens vinnare, Tzatziki.deg, med bland andra Hugo "HugoXD" Hallgren i startfemman. Även Yacine "yzn" Laghmari och den tidigare Fnatic Academy-spelaren Alex "Karus" Sağlamoğlu kommer att vara på plats i Stockholm under Team5.

De mer stjärnfyllda lagen kommer att vara Dreamchasers och Atrc. De tidigare nämnda huserar Joel "emilio" Mako, André "BARBARR" Möller, Fredrik "freddieb" Buö samt Ninjas in Pyjamas-spelarna William "draken" Sundin och Fredrik "REZ" Sterner. Atrc leds av Markus "pronax" Wallsten som satt ihop ett lag bestående av Simon "twist" Eliasson, Ludvig "Brollan" Brolin, Mattias "benny" Rosbäck och norrmannen Karl-William "kalle" Haraldsen.

Säsongens andra kvalomgång kommer att spelas under kvällen, där ett lag avancerar till säsongsfinalerna den 14 april. Totalt står 50 000 svenska riksdaler på spel mellan de totalt åtta lagen som kommer att spela mot varandra live från Inferno Online i Stockholm. Den vinnande sidan tar hem hela 35 000 kronor av den totala potten.

De inbjudna lagen och dess laguppställningar


Registrera ditt lag till kvällens kval
lemondogs.se

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..