×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Trög start för Ninjas in Pyjamas i Katowice — Faze Clan vinner över Order

1
Ninjas in Pyjamas faller i sin inledande IEM Katowice-match mot North med 10-16. Olof "olofmeister" Kajbjers Faze Clan hade dock lyckan på dess sida och stängde sin match mot Order med 16-3.
Intel Extreme Masters Katowice är i full gång och de första svenskmatcherna har nyligen spelats i Polen. Det började minst sagt dåligt för Ninjas in Pyjamas i deras LAN-debut med Dennis "dennis" Edman som in-game ledare. Laget ställdes mot danska North på Inferno, där svenskarna förlorade med 10-16. Det gick bättre för svenska Olof "olofmeister" Kajbjer när hans Faze Clan mötte australiska Order på Mirage. Faze svepte australierna ur balans med hela 16-3 för att säkra en plats i det övre slutspelsträdet.

I grupp A vann SK Gaming dagens inledande match över Avangar med 16-10. Astralis gjorde comeback mot Renegades för att stänga Train med 16-13 och Team Liquid stod som vinnare över Gambit Esports. Gruppens sista match vanns av de regerande majormästarna i Cloud9.

Svenskmatcherna

Resultat, grupp A

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..