×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Tricked Esport tar tillbaka AnJ — snedker bänkas

1
Tricked Esport har kontrakterat Allan "AnJ" Jensen, som nyligen avslutat sin tre veckors prövotid under North Academy. Jensen ersätter Simon "snedker" Snedker i lagets startfemma med omedelbar verkan.
Efter tre veckor som provspelare för North Academy har Allan "AnJ" Jensen skrivit på för Tricked Esport. Spelaren återförenas med sina tidigare lagkamrater, som han vann Copenhagen Games 2017 tillsammans med under Team Singularity. Efter vinsten i Danmark lämnade Jensen laget för att söka sig vidare till USA där han spelade under NRG Esports, men blev släppt i början av 2018.

Efter sin tid i NRG sökte sig Jensen tillbaka till Danmark där han provspelade med Norths akademilag, som han hjälpte till en semifinalplats under Assembly Winter. Nu återförenas han som sagt med sina tidigare lagkamrater under Trickeds fana som ersättare för Simon "snedker" Snedker som i sin tur blir bänkad efter fyra månader med laget.


Jensen siktar på att ta laget till minst topp 30 i världen
tricked.dk

Artikelbild: Tricked

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..