×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

USA

NRG Esports plockar upp AnJ

1
Allan "AnJ" Jensen har blivit upplockad av NRG Esports. Den danska talangen tar Derrick "LILMAN" Boynes plats i laget och kommer debutera under DreamHack Valencia i juli.
Den danska stjärnan, Allan "AnJ" Jensen, har setts som en av nordens främsta talanger sedan han hjälpte Team Singularity till vinst under Copenhagen Games via BYOC-kvalet. Spelaren valde dock att bli bänkad i slutet av maj, eftersom han ville bli en del av ett mer erfaret lag.

Under onsdagen offentliggjorde NRG Esports att de blivit den danska spelarens nya hem. Han kommer fylla Derrick "LILMAN" Boynes plats, då den kanadensiska spelaren inte spelat med laget sedan en månad tillbaka.

"Jag vill tacka Singularity för tiden vi tillbringat tillsammans sedan oktober förra året. Vi har växt tillsammans mot nya höjder. Jag skulle även vilja tacka dem för att de lät mig spendera min tid på bänken med att tala med NRG. Den senaste månaden har jag kollat över ett flertal erbjudanden, men inget föll mig i smaken så som NRG, och efter att jag talat med både management och spelare känner jag mig extremt glad över chansen att spela för denna organisation. Denna flytt är en dröm som blir sann, att få spela med och mot spelare jag sett upp till är fantastiskt. Jag kan inte vänta på att börja arbeta med laget", kommenterar Jensen via organisationens webbsida.

Jensen väntas debutera med laget under DreamHack Valencia mellan den 14-16 juli. Laget kvalificerade sig till turneringen med hjälp av en inhoppare i form av Mitch "m1tch" Semago.

NRG Esports

Usa Peter "ptr" Gurney
Usa Jacob "FugLy" Medina
Usa Vincent "Brehze" Cayonte
Kanada Damian "daps" Steele
Danmark Allan "AnJ" Jensen

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..