×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

North Academy provspelar med AnJ — Basso hoppar in för gade

1
Allan "AnJ" Jensen provspelar för North Academy och Sebastian "Basso" Aagaard kommer att agera inhoppare i Nicklas "gade" Gades ställe under Assembly Winter. Orsaken till Gades förhinder har inte offentliggjorts.
Efter spelarbytena i North, som bland annat omplacerade Daniel "mertz" Mertz från akademilaget, har organisationen offentliggjort att North Academy kommer att ta in Allan "AnJ" Jensen som provspelare. Laget står klara för Assembly Winter, som går av stapeln under kvällen, som kommer att bli Jensens debutevent under dess fana.

Jensen har nyligen återvänt från USA efter sex månader med NRG Esports, vilka han spelade tre Dreamhack-event samt ESL Pro League-finalerna med. Han är dock inte det enda nya ansiktet i North Academy då Sebastian "Basso" Aagaard kommer att agera inhoppare för laget under det stundande evenemanget. Aagaard hoppar in för Nicklas "gade" Gade, vars orsak till förhinder inte blivit offentliggjort.

Detta innebär att North Academy kommer att spela Assembly Winter med följande femma


Lagets första match spelas 18:00
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..