×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Mousesports och Natus Vincere en vinst från slutspel i Kiev

1
Mousesports tog en fin skalp då de besegrade med SK Gaming med 2-1 i kartor. Samtidigt besegrade Natus Vincere förra sommarens majorvinnare Gambit Esports. Detta innebär att de båda vinnarlagen nu endast är en seger ifrån att nå slutspel.
Mötet mellan SK Gaming och Mousesports blev ett riktigt intressant sådant. Efter en riktigt jämn drabbning på Mirage, som brukar vara en riktigt stark karta för brasilianska SK, lyckades till slut Mousesports knipa segern i denna första karta för matchen med 16-14. SK slog sedan tillbaka genom att vinna Cobblestone med 16-11. Så långt hade de båda lagen vunnit sina egna kartval. Väl framme på matchens tredje karta, Inferno, var det rätt jämnt efter den första halvan. Det var ändå ett anfallande Mousesports som kom till halvtid med en ledning på tre rundor. Det europeiska laget lyckades sedan hålla, och till och med utöka, avståndet ner till sina brasilianska motståndare och knep till slut segern i matchen efter att ha vunnit kartan med 16-10.

Jämnt i slaget om öst

Precis som ovanstående match kom mötet mellan Natus Vincere och Gambit Esports att bjuda på vinster på de egna kartvalen, även om de första två kartorna var jämna sådana. Det hela började med att Gambit plockade upp segern på Overpass, det efter att ha kommit ut ur den första halvan - då de spelade som det anfallande laget - med knappa 8-7 i deras favör. Kartsegern blev till slut deras med siffrorna 16-13. Samma siffror blev det sedan på den andra kartan, Mirage, och även det efter en jämnt första halva. Den här gången var det dock Na`Vi som kom ut på topp. Avgörande föll slutligen på Train, var vi återigen fick se en jämn första halva. När det sedan blev Natus Vinceres tur att anfalla ångade de på och släppte endast två rundor ifrån sig, vilket gav slutställningen 16-9.


Resultat, Omgång 2


G2 Esports, Astralis, Faze Clan och Cloud9 har fortfarande chansen att ställa sig på två vinster och noll förluster

Artikelbild: Starladder

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..