×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Team Liquid besegrar Renegades, Virtus.pro slår MVP efter förlängning

1
Virtus.pro och Team Liquid kan sålla sig till vinnarna i Kiev, det står klart sedan dagens sista två matcher mellan förlorande lag från öppningsdagen har spelats färdigt. De förlorande lagen, MVP.PK och Renegades har nu en mycket tuff väg framför sig om de ska kunna nå slutspel.
Virtus.pro fick en väldigt bra start på matchen mot MVP PK då de vann öppningskartan, Train, med hela 16-5. Mycket tack vare en stark första halva som det försvarande laget. Det polska laget fick sedan se sig slagna, efter förlängning, då händelserna flyttade över på Inferno. MVP vann kartan med 19-16 och det hela skulle komma att avgöras på Nuke, vilket även blev kartans premiär i turneringen. Här blev det åter tal om en riktigt jämn drabbning som efter 30 spelade rundor ännu inte avgjorts. Det skulle krävas dubbla förlängningar innan rutinerade Virtus.pro slutligen kunde säkra segern genom att vinna kartan med 22-19.

Team Liquid övertygad på avslutande kartan

Även dagens fjärde match, som gick mellan Renegades och Team Liquid, kom att avgöras första på en tredje karta. Liquid öppnade matchen med att vinna en bitvis spännande drabbning på Train med 16-12. Därefter svarade Renegades med att plocka upp Cache efter något mer komfortabla 16-7, mycket tack vare en stark första halva då de vann elva rundor som det försvarande laget. Väl framme på den avgörande kartan, Mirage, var det åter Team Liquid som kom ut på topp. Denna gång på ett mycket mer övertygande vis då de säkrade segern med hela tio rundors marginal. Det innebär att samtliga dagens matcher mellan lag som förlorade under öppningsdagen är över.


Resultat, Omgång 2


Mer svenskt blir det först klockan 18 då Faze Clan möter Cloud9

Artikelbild: Starladder

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..