×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Norge

jkaem agerar inhoppare för Renegades

1
Joakim "jkaem" Myrbostad har lagt Noreg på is för att agera inhoppare för Renegades, där han ersätter Keith "NAF" Markovic. Han kommer att debutera för laget i ESL Pro League Season 7 och hans första LAN-turnering under dess fana blir Starseries i-League CS:GO Season 4.
Renegades fyller tomrummet efter Keith "NAF" Markovic med norrmannen Joakim "jkaem" Myrbostad. Enligt organisationen kommer spelaren att agera inhoppare för laget under den kommande säsongen vilket kommer bara kort innan de deltagande lagen i ESL Pro League Season 7 måste låsa in sina laguppställningar. Med det sagt kommer Myrbostad att spela för laget under den stundande Pro League-säsongen. Hans LAN-debut under organisationens fana blir under Starseries i-League CS:GO Season 4 innan de åker till Polen för att spela under IEM Katowice.

Den 23 år gamla norrmannen spelade under större delen av det gångna året för Team Dignitas efter att han blev släppt från Faze Clan. När Mikail "Maikelele" Bill offentliggjorde sitt nya lag berättade svensken att han hoppades säkra Myrbostad som femte spelare, något som aldrig hände. Istället bestämde sig den norska spelaren att satsa på Noreg, men framtiden ser inte ljus ut för laget då dess skapare nu vänt sig till Renegades.


Myrbostad hoppas visa världen vad han går för
Twitter
2019-05-16 19:14
Som en del av vårt samarbete med Brothers fick våra Blast Pro Series-talanger en makeover. Viktor "vuggo" Jendey var sugen på något mer "stökigt". Med hjälp av Brothers gick han från en vanlig gamer till en stilig man i en somrig kostym.
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..