×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Norge

jkaem, cromen och zEVES återförenas i NOREG

2
De spelade tillsammans i den norska upplagan av Team Dignitas, nu ska Joakim "jkaem" Myrbostad, Jorgen "cromen" Robertsen och Morten "zEVES" Vollan återförenas i lagsatsningen NOREG.
Lagnamnet Noreg har synts vid ett flertal tillfällen tidigare, främst i WESG-sammanhang. Nu blir det en permanent satsning då de tre tidigare Team Dignitas-spelarna går ihop med duon Even "nafu" Leirvik och Ole "Marcelious" Kristian Langan.

Samtliga spelare frånsett Leirvik var med i det lag som representerade Norge under de de regionala WESG-kvalen. Den femte spelaren hette då i stället Haakon "Radifaction" Tholo, men det blev inget avancemang för våra grannar i väster och därefter har alltså Tholo fått kliva åt sidan.

Noreg
Joakim "jkaem" Myrbostad
Jorgen "cromen" Robertsen
Morten "zEVES" Vollan
Even "nafu" Leirvik
Ole "Marcelious" Kristian Langan

Laget har tagit till sociala medier för att söka efter samarbetspartners
Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..