×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Kjaerbye lämnar Astralis — ersätter k0nfig i North

1
Markus "Kjaerbye" Kjærbye har valt att lämna Astralis för att återförenas med sina tidigare lagkamrater i North, detta offentliggjorde spelaren strax innan Norths presskonferens i Danmark. Han ersätter Kristian "k0nfig" Wienecke i lagets startfemma.
Kort innan North valt att hålla en presskonferens i Köpenhamn, Danmark, har Markus "Kjaerbye" Kjærbye offentliggjort att han lämnat Astralis. Han har Astralis fana sedan maj 2016, då han byttes med René "cajunb" Borg mellan de dåvarande Dignitas-laget, nu känt som North, dit han nu återvänder.

Under Astralis har Kjærbye vunnit bland annat ECS Season 2, Eleague Major Atlanta och IEM Katowice. Han kommer att ersätta Kristian "k0nfig" Wienecke i Norths startfemma som, enligt ryktesvägar, valt att placera sig själv på bänken på grund av personliga skäl. Detta innebär att Astralis är en man kort, vilket bara späder på ryktena kring svenska Dennis "dennis" Edman.


Kjærbye skrev via sociala medier att det var det jobbigaste beslutet han någonsin gjort
Twitter
Enligt Lukas "gla1ve" Rossander fick laget reda på det kort innan presskonferensen
Twitter

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..