×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

100 Thieves drar sig ur IEM Katowice och Starseries-kvalen — Rise Nation ersätter

1
Det går inte bra för brasilianska 100 Thieves då de tvingas hoppa över både IEM Katowice- och Starseries i-League CS:GO Season 4-kvalet. I det sistnämnda kvalet kommer Rise Nation att ersätta.
100 Thieves har valt att dra sig ur de nordamerikanska kvalen för både IEM Katowice- och Starseries i-League CS:GO Season 4, detta offentliggjorde hltv.org under tisdagen. Laget stod klara för att möta NRG Esports i båda kvalen, men de har nu valt att dra sig ur då de är nere på endast fyra man efter att organisationen valde att säga upp kontraktet med Vito "kNgV" Giuseppe.

De fyra spelarna som just nu är kontrakterande under 100 Thieves är just nu i Brasilien i väntan på besked om en oviss framtid. Laget skulle debutera under sin nya organisation under Eleague Major Boston, men tvingades hoppa över turneringen på grund av invandrings problematik. Då lagets inledande match i IEM Katowice-kvalet skulle börja 18:00 idag lär det bli svårt för ESL att hitta ett ersättande lag. I Starseries-kvalet ersätts de av Rise Nation.

Laget valde att inte spela med en inhoppare då de fortfarande är kvar i Brasilien
hltv.org

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..