×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

100 Thieves sparkar kNg efter Thorin-påhopp på Twitter

1
Turerna kring den brasilianska CS:GO-spelaren Vito "kNg" Giuseppe fortsätter. Efter höstens turbulens har han nu åter hamnat i blåsväder, detta efter att ha skickat en opassande tweet riktad mot profilen Duncan "Thorin" Shields. Som en följd av detta har 100 Thieves helt enkelt valt att sparka spelaren.
Det var i söndags som Vito "kNgV" Giuseppe hamnade i en ordväxling på Twitter med CS-vetaren Duncan "Thorin" Shields. Det hela började med att Shields gjorde en anspelning på den skandal som innefattade Giuseppe och några av hans lagkamrater då de missade hela den första kartan under Dreamhack Montreal i mitten av september.

En märkbart upprörd Giuseppe svarade Shields på Twitter och ifrågasatte om han var nykter för att sedan avsluta med frasen "eller är det bara efter att du har älskat med din pojkvän", och därefter fortsatte twittrandet fram och tillbaka. Den 23-årige brasilianaren, vars visumproblem såg till att 100 Thieves missade Eleague Major Boston, hade därmed gjort sitt i det nya laget. Organisationen svarade helt enkelt med att bryta kontraktet med den skandalomsusade spelaren.

Dessa spelare är kvar i 100 Thieves

Henrique "HEN1" Teles
Lucas "LUCAS1" Teles
Lincoln "fnx" Lau
Bruno "bit" Lima

Det hela började med att Shields svarade på en tweet från SK-kaptenen Gabriel "FalleN" Toledo
Twitter

Giuseppe säger sig ha vidtagit juridiska åtgärder mot Shields, säger sig samtidigt ha agerat impulsivt på Twitter
Facebook (Portugisiska)

100 Thieves ska ha påpekat hur viktigt spelarnas beteende är redan vid förvärvet av de före detta Immortals-spelarna
Twitter

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..