×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Fnatic utslagna i Boston efter en knapp förlust mot SK Gaming

1
De tog sig, återigen, till majorslutspel. Nu har däremot det roliga tagit slut för Fnatic som inte lyckades rå på världsettorna SK Gaming i turneringens sista kvartsfinal. I stället kunde det brasilianska laget vinna matchen med 2-1, detta trots en nervkittlande övertidsvinst för svenskarna under den första kartan.
Det var Fnatic, spelandes som det anfallande laget på Inferno, som fick den bästa starten på matchen. Sex rundor in låg de i ledning med 6-1, och även i halvtid var svenskarna före sina brasilianska motståndare i SK Gaming. Under den andra halvan kom det dock att bli att jämnare, något som slutligen innebar ställningen 15-15 efter att samtliga ordinarie rundor spelats färdigt. Avgörandet kom sedan att dröja till den andra övertiden, då Fnatic slutligen kunde säkra kartsegern med siffrorna 22-19.

SK slår tillbaka

Även den andra kartan, Overpass, kom att bli en jämn tillställning. Det var ett anfallande SK som kunde gå till den andra halvan med en 9-6-ledning. Svenskarna slog dock tillbaka efter sidbytet och kartan kom att avgöras först i den sista ordinarie rundan. Då kunde SK Gaming fastställa resultatet till 16-14. Värt att notera är att vid ställningen 4-2 till SK drabbades matchen av ett längre avbrott, då spelarna gick av scenen, på grund av tekniska problem. Med 1-1 i kartor skulle denna kvartsfinal, den sista för turneringen, att avgöras först på den tredje kartan. Det handlade om Mirage och SK Gaming började som det försvarande laget. Det var dock ett anfallande Fnatic som kunde gå till paus med en knapp 8-7-ledning. Ledningen skulle dock ha behövt vara lite större för att den skulle ha en möjlighet att ta svenskarna till semifinal. SK kunde nämligen, efter sidbytet, sakta men säkert ta över tillställningen och vann även till slut kartan med 16-12. Därmed var matchen över och, för Fnatics del, så även turneringen.


Resultat, Kvartsfinal 4


SK ställs mot Cloud9 vid midnatt, därinnan möter Faze Clan och Natus Vincere varandra

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..