×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Cloud9 håller drömmen vid liv — G2 utslagna ur Eleague Major Boston

3
Den amerikanska drömmen lever vidare i Boston efter att Cloud9 besegrat G2 Esports för att säkra sin plats inför semifinalerna. För tredje gången i historien återfinns ett amerikanskt lag i semifinalen av en major.
Under dagens sista match ställdes publiken samman för att stötta hemmalaget Cloud9 som äntrade deras egna val, Mirage, med ett styrkebesked som anfallare. Genom bland annat Will "RUSH" Wierzba hittade amerikanerna ett svar till franska G2 Esports, vilket resulterade i en mindre ledning inför den fördelaktiga sidan. Hemmalaget fortsatte att erövra kontroll över kartan som försvarare, och med endast en runda till spillo spelade Cloud9 hem samtliga kvarstående rundor för att säkra kartvalet med 16-8.

Kontroll som försvarare förblev en central del när fransmännen tog sig an den anfallande sidan på deras val, Overpass. Amerikanerna började på den fördelaktiga sidan och fortsatte att övertyga med deras försvarsspel som under första halvlek inkasserade hela tolv rundor för Cloud9. Hur G2 än vred och vände på matchen hade Cloud9 alltid genomtänkta svar och kunde kvickt ändra tempo för att sätta tryck på fransmännen. Till slut fanns inget kvar av G2 som fallerade med 16-7 på det egna kartvalet och var därmed utslagna ur Eleague Major Boston.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..