Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

flamie slår rekord — Na'Vi vidare till semifinal i Eleague Major Boston

1
Egor "flamie" Vasilyev stod för ett nytt majorrekord när Natus Vincere besegrade Quantum Bellator Fire i den andra kvartsfinalen för dagen. Natus Vincere har därmed säkrat sin plats i första semifinalen där Faze Clan står på tur.
Oddsen var onekligen emot Quantum Bellator Fire som fick turen att välja första kartan, Mirage, men oturen att börja på den anfallande sidan. Efter att ha vunnit både publiken och pistolrundan såg hoppet ut att vara levande för QB Fire — fram till nästa runda.

Egor "flamie" Vasilyev var on fire, Natus Vincere var on fire och efter femton rundor hade ett nytt rekord slagits. Det ökända majorrekordet för antalet frags per halvlek hade blivit övertaget av Vasilyev som noterade 32 frags, 6 dödsfall och en ADR (genomsnittlig skada per runda) på 202 efter en halvlek. Tretton rundor under första halvlek blev sexton rundor kort därpå och slutsiffrorna på Mirage fastställdes till 16-4, med Vasilyev på 39 frags.

Nästa kartval, Inferno, tog sig förvånansvärt genom veton och precis som förväntat visade topplaget ett stabilt och strukturerat anfall som tog sig igenom försvaret från QB Fire. Varje gång försvararna hittade en lösning förändrade Na’Vi dess spel och inkasserade därmed en ytterligare ledning i halvtid. Utan någon större rädsla för motståndarna etablerade Na’Vi ett dynamiskt försvarspel som decimerade QB Fire och avslutade deras askungsaga för den här gången.