×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Natus Vincere kör över BIG och Astralis vinner det danska derbyt i Eleague Major Boston

1
Natus Vincere fullkomligt krossade tyska BIG på Inferno med 16-1 och det danska derbyt blev en rysare när Astralis gjorde en enorm comeback mot North för att stänga Train med 16-14.
Den mest ensidiga matchen under Eleague Major Boston spelades mellan Natus Vincere och BIG i kvällens näst sista match. Kartan, som var Inferno, började bra för den tyska sidan då Fatih "gob b" Dayik vann den första pistolrundan för sitt lag med fyra frags. Efter det tog Na'vi över matchen och vid halvtid stod det 14-1 till CIS-laget. Deras momentum fortsatte in på andra halvan då de inte bara säkrade matchens andra pistolrunda för att nå matchpunkt och de kunde därefter stänga kartan med 16-1.

Det danska derbyt mellan Astralis och North blev aningen intressantare då den gick till alla 30 rundor. North tog en snabb ledning genom att ta den första pistolrundan och det var först under den första köprundan som Astralis tog sig in i matchen. Rundorna gick fram och tillbaka men det var North som tog full kontroll med sex rundor på rad innan halvtidssignalen löd, 11-4. Det såg inte bra ut för de tidigare Eleague Major Atlanta-vinnarna när North fullkomligt körde över dem i den andra pistolrundan. Trots detta vände Astralis matchen och fick en enorm vinstsvit som gav dem chansen att både kvittera samt att ta ledningen. Philip "aizy" Aistrup clutchade 1vs2 för att ta matchen till 14-15, men Astralis stängde kartan rundan efter med 16-14.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..