×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

Team Dignitas släpper RUBINO, cromen och zEVES

1
Ruben "RUBINO" Villarroel, Jorgen "cromen" Robertsen och Morten "zEVES" Vollan har blivit släppta från sina kontrakt med Team Dignitas. Organisationen uppger att de vill fortsätta satsa på CS:GO, men om detta handlar om deras damlag eller ett nytt herrlag är ännu oklart.
Dignitas har valt att släppa sin norska trio bestående av Ruben "RUBINO" Villarroel, Jorgen "cromen" Robertsen och Morten "zEVES" Vollan. Norrmännen var fortsatt kontrakterade efter att organisationen valde att släppa Christian "loWel" Garcia Antoran, Ricardo "fox" Pacheco och Joakim "jkaem" Myrbostad i december men är nu även dem släppta från sina förbindelser.

Under sin tid under Dignitas fana placerade sig laget på en tredjeplats under den europeiska minorn, men föll till en 9-11 plats under kvalet till PGL Major Krakow i somras. Var spelarna nu går är ännu oklart och det är även oklart vilka som ersätter den norska trion. Dignitas uppger att de fortsätter inspireras av sina passionerade CS:GO-fans och vill därför fortsätta satsningen, om detta endast handlar om deras damlag Team Dignitas Female eller ett nytt herrlag återstår att se.

Organisationen tackade de norska spelarna för sin tid under dess fana
team-dignitas.net

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..