×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Portugal

fox tillbaka i Kinguin tillsammans med MUTiRiS — SZPERO och Kap3r till bänken

1
Team Kinguin har offentliggjort att de kontrakterat Ricardo "fox" Pacheco och Christopher "MUTiRiS" Fernandes. Den portugisiska duon ersätter Kacper "Kap3r" Sloma och Grzegorz "SZPERO" Dziamałek i startfemman, där den senare nämnda själv valt att placera sig på bänken.
Efter ungefär två och ett halvt år är Ricardo "fox" Pacheco tillbaka i Team Kinguin. Den 31-årige portugisen har stått utan lag sedan han tvingades lämna Dignitas i slutet av förra året på grund av bristande resultat. Han kommer att spela för Kinguin under den kommande säsongen, tillsammans med landsmannen Christopher "MUTiRiS" Fernandes.

Duon ersätter Grzegorz "SZPERO" Dziamałek och Kacper "Kap3r" Sloma i lagets startfemma, medan de polska spelarna flyttas till bänken med omedelbar inverkan. Enligt Dziamałek hade organisationen berättat för den polska femman att de kontrakterat den portugisiska duon, vilket i sin tur skulle tvinga två spelare till bänken. Han skulle egentligen vara en av de tre som stannade i laget, men han valde att lämna plats åt Mikołaj "mouz" Karolewski då han inte kände sig bekväm med varken sin roll eller tanken att spela i något annat än en helpolsk lina.


Via Twitter förklarade Dziamałek varför han själv valt att bli bänkad
twitlonger.com
Nyheterna offentliggjordes via en video från organisationen

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..