×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Portugal

fox tillbaka i Kinguin tillsammans med MUTiRiS — SZPERO och Kap3r till bänken

1
Team Kinguin har offentliggjort att de kontrakterat Ricardo "fox" Pacheco och Christopher "MUTiRiS" Fernandes. Den portugisiska duon ersätter Kacper "Kap3r" Sloma och Grzegorz "SZPERO" Dziamałek i startfemman, där den senare nämnda själv valt att placera sig på bänken.
Efter ungefär två och ett halvt år är Ricardo "fox" Pacheco tillbaka i Team Kinguin. Den 31-årige portugisen har stått utan lag sedan han tvingades lämna Team Dignitas i slutet av förra året på grund av bristande resultat. Han kommer att spela för Kinguin under den kommande säsongen, tillsammans med landsmannen Christopher "MUTiRiS" Fernandes.

Duon ersätter Grzegorz "SZPERO" Dziamałek och Kacper "Kap3r" Sloma i lagets startfemma, medan de polska spelarna flyttas till bänken med omedelbar inverkan. Enligt Dziamałek hade organisationen berättat för den polska femman att de kontrakterat den portugisiska duon, vilket i sin tur skulle tvinga två spelare till bänken. Han skulle egentligen vara en av de tre som stannade i laget, men han valde att lämna plats åt Mikołaj "mouz" Karolewski då han inte kände sig bekväm med varken sin roll eller tanken att spela i något annat än en helpolsk lina.


Via Twitter förklarade Dziamałek varför han själv valt att bli bänkad
twitlonger.com
Nyheterna offentliggjordes via en video från organisationen

2018-10-29 17:22
Vilket var egentligen Europas bästa Counter-Strike 1.6-lag? År 2007 säkrade svenska SK Gaming med bland andra Abdisamad "SpawN" Mohammed och Robert "RobbaN" Dahlström denna titel framför Samsung-skärmarna i Tyskland.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..