×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Dignitas släpper trio

1
Christian "loWel" Garcia Antoran, Ricardo "fox" Pacheco och Joakim "jkaem" Myrbostad har blivit uppsagda från sina kontrakt med Dignitas. Enligt organisationen ska det vara spelarnas egna val.
Team Dignitas har offentliggjort att tre av sina spelare valt att lämna organisationen. Christian "loWel" Garcia Antoran, Ricardo "fox" Pacheco och Joakim "jkaem" Myrbostad har alla blivit uppsagda från sina kontrakt och står därmed utan lag.

Organisationen har valt att behålla Ruben "RUBINO" Villarroel, som just nu spelar för Astralis i ESL Pro League-finalerna, Jorgen "cromen" Robertsen och Morten "zEVES" Vollan. En orsak till att organisationen behåller dessa spelare kan vara att de kvalificerat sig till WESG-finalerna i Kina under namnet NOREG.

Dignitas önskade trion lycka till
team-dignitas.net
2018-10-29 17:22
Vilket var egentligen Europas bästa Counter-Strike 1.6-lag? År 2007 säkrade svenska SK Gaming med bland andra Abdisamad "SpawN" Mohammed och Robert "RobbaN" Dahlström denna titel framför Samsung-skärmarna i Tyskland.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..