×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

ESL

Rogue och Ghost vidare till ESL Pro League

1
Den nordamerikanska deltagarlistan för ESL Pro League Season 7 är nu färdigställd, detta efter att Ghost Gaming och Rogue säkrat sina platser i ligan.
De nordamerikanska platserna i ESL Pro Leagues sjunde säsong är fyllda, efter en serie av nagelbitare. Inför ESEA Global Challenge stod det tre platser öppna till ligan, där den första gick till SoaR Gaming efter vinst mot Rise Nation. Näst på tur var Ghost Gaming, som lyckades försvara sin plats i ligan genom att slå Rogue med 16-11 på Cobblestone och 16-7 på Overpass.

Rogue fick dock ytterligare en chans att knipa åt sig en fortsatt plats i Pro League, då de ställdes mot Rise Nation i förflyttningsstegets sista match. Den första kartan, Inferno, gick till övertid och slutade med 19-17 till Casper "cadiaN" Møller och hans lagkamrater vilket satte dem en karta från en Pro League-plats. Deras kanadensiska motståndare visade prov på genomtänkt spel, men även Mirage slutade med vinst till Rogue med 16-13. Detta innebär att samtliga lag för den nordamerikanska upplagan av ligan nu står klara, medan den europeiska förflyttningsprocessen fortsätter vid ett senare tillfälle på grund av dåliga väderförhållanden i USA.

Följande lag står klara för den sjunde upplagan av nordamerikanska ESL Pro League

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..