×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL ESEA

ESL fastställer åldersgräns för kommande MDL-säsonger

2
ESEA kommer inför kommande säsonger inte att tillåta spelare under 16 års ålder att delta i Mountain Dew League, tidigare känt som ESEA Premier.
ESL har gått ut med en uppdatering av ESEA:s regelverk. Från och med säsong 27 kommer endast spelare över 16 år få delta i Mountain Dew League, tidigare känt som ESEA Premier. Regelförändringarna sätter käppar i hjulet för lag som Extatus, Fragsters och Ghost Academy som samtliga har yngre spelare i dess startfemmor.

ESEA:s Brett "Few" Sheffield underströk dock, under natten till onsdag, att reglerna börjar gälla först under den kommande säsongen. Det vill säga att de lag som väntas spela i ESEA Global Challenge 26 säsong, som har minderåriga talanger, får lov att spela med dessa under LAN-eventet. Förutom att många lag tvingas ersätta yngre spelare, så innebär förändringarna att många unga talanger inte kommer att få chansen att visa upp sig i ligan.

Sheffield förklarade via sociala medier att det snart kommer mer information gällande förändringarna
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..