×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

AGO och Soar klara för ESL Pro League — Godsents match mot Extatus framflyttad

1
AGO Gaming och Soar Gaming är klara för den sjunde ESL Pro League-säsongen efter att lagen vunnit sina matcher mot Extatus respektive Rise Nation. Extatus tvingas dock invänta dess andra chans, då Godsent inte kunnat ta sig till USA.
Inför helgen stod det klart att AGO Esports och SoaR Gaming säkrat platser i den kommande ESL Pro League-säsongen. Den polska femman säkrade sin plats efter ynka två spelade kartor mot Extatus, 16-14 på Mirage och 16-11 på Train. Soar fick däremot svettas aningen mer, då deras match mot Rise Nation gick till samtliga tre kartor. Den nordamerikanska femman lyckades vinna den första kartan, Mirage, efter övertid med 19-16 medan dess motståndare stängde Inferno med 16-7. Den sista kartan, Train, vanns av Soar med 16-12.

Både Extatus och Rise Nation har dock ytterligare en chans att ta sig till ESL Pro League, då de kommer att ställas mot tidigare Pro League-lag i förflyttningssteget. I den europeiska upplagan spelades bara den första matchen, mellan Space Soldiers och Natus Vincere, där de senare vann efter tre spelade kartor. Extatus tvingas invänta dess match mot Godsent då den svenska femman inte kunde flyga till USA på grund av dåliga väderförhållanden. Matchen, och resterande matcher i den europeiska portionen, kommer att spelas vid ett senare skede. Antingen online eller under ett annat offline-evenemang.

Simon "twist" Eliasson skrev att deras plan fick vända tillbaka till Tyskland
Twitter
Datumet för resten av förflyttningssteget är ännu inte satt
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..