×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

FaZe Clan till final efter jämn drabbning med HellRaisers

2
Det blev två riktigt spännande kartor vi fick se då FaZe Clan spelade till sig en finalplats under söndagen. De blev hårt pressade av motståndarna i HellRaisers och det var mycket nära att det skulle krävas förlängning för att skilja lagen åt.
Båda lagen var nederlagstippade inför respektive kvartsfinal som spelades under lördagen, båda tog sig till semifinal genom att vinna sin kvart med 2-1. Idag möttes FaZe Clan och HellRaisers i kampen en finalplats och det var stärnlaget FaZe som startade bäst.

Spelandes som det anfallande laget på Mirage fick vi se FaZe Clan vinna fem raka rundor i inledningen av kartan. HellRaisers tänkte dock inte göra det så lätt för FaZe och svarade med att vinna nio av de resterande tio rundorna under halvan. Matchen kom sedan att bli riktigt spännande och ett avgörande fälldes första i runda 29, detta då FaZe Clan kunde fastställa resultatet till 16-13.

FaZe fick en liknande start på matchens andra karta, Train, men nu spelandes som det försvarande laget. Efter att ha vunnit fem raka rundor tappade de några till HellRaisers innan de åter tog över helt och hållet. FaZe vann den första halvan med hela 12-3, vilket satte HellRaisers i en riktigt tuff sits. HellRaisers gav i alla fall sig själva en ärlig chans genom att vinna fyra raka rundor då det var dags för dem att försvara sig. De närmade sig sedan sakta men säkert sina motståndare, även om FaZe Clan samtidigt lyckades skramla ihop ett par rundor och ställa sig på 15 vunna. HellRaisers vägrade att ge upp och lyckades slutligen hämta upp till underläge 14-15, då satte FaZe Clan in nådastöten. FaZe tar hem kartan och vinner denna jämna semifinal med 2-0 i kartor.

Europa FaZe Clan vs. Europa HellRaisers
FaZe: allu, karrigan, kioShiMa, NiKo, rain
HellRaisers: ANGE1, bondik, DeadFox, STYKO, Zero

I dagens andra semifinal ser vi hemmalaget Natus Vincere ställas mot världsettorna Astralis. Senast de båda lagen möttes, under IEM Katowice, gick Astralis segrande ur en bäst av tre-match mellan de båda lagen efter att ha vunnit kartorna med 16-11 (Mirage) och massiva 16-2 (Nuke).

Ukraina Na`Vi vs. Danmark Astralis

Ett fullständigt schema, samtliga resultat och annan matnyttig information hittar ni i vår tittarguide för turneringen.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..