×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

HellRaisers fortsätter skrälla i Kiev — besegrade North med 2-1

2
Först franska G2 Esports, nu danskarna i North. Förhandsfavoriterna fortsätter att falla i Kiev. Norths kvartsfinalförlust kom mot HellRaisers, som fortsätter att överraska både tittare, publik och experter. Laget lyckades dessutom vinna samtliga sex pistolrundor i matchen.
Danska North fick inte direkt någon drömstart på lagets kvartsfinal mot HellRaisers. Laget förlorade de tre inledande rundorna på Cobblestone, spelandes som det anfallande laget, men då tände de till ordentligt. North gick fram som en ångvält och vann åtta raka rundor för att i slutändan vinna halvan med 10-5.

HellRaisers gav sedan sig själva en ärlig chans att komma ikapp danskarna då de åter vann de tre inledande rundorna, nu spelandes som det anfallande laget. Så fort vapnen kom i spel på allvar fick vi dock se North åter ta över taktpinnen och i det läget kunde inget stoppa dem. Danskarna vann kvartsfinalens första karta med klara 16-9.

På Cache fortsatte HellRaisers vara det starkare laget i början av halvorna. Fem raka rundvinster som det försvarande laget blev det den här gången för östeuropéerna innan North lyckades svara. Den första halvan slutade med en knapp ledning, 8-7, för HellRaisers. Den andra halvan bjöd även den på en hel del spänning, även om HellRaisers vann sin fjärde raka pistolrunda. 26 rundor in i kartan var ställningen helt lika, 13-13. Då lade HellRaisers i ytterligare en växel. Det östeuropeiska laget vann kartan i den sista ordinarie rundan och det till publikens jubel.

North lyckades inte alls i pistolrundorna under kvartsfinalen mot HellRaisers.
North lyckades inte alls i pistolrundorna under kvartsfinalen mot HellRaisers.

Sex raka pistolrundor

Matchens tredje karta, Overpass, laddades på servern och det med North som det försvarande laget samtidigt som HellRaisers fick rikta in sig på anfall. Hur det gick i de tre första rundorna? Det har ni nog redan räknat ut. HellRaisers var nämligen ännu en gång det starkare laget i öppningsrundorna. Den första halvan kom dock att bli en riktigt jämn historia, åtminstone fram till ställningen 6-6. HellRaisers-kaptenen Kirill "ANG1" Karasiow och hans mannar stod sedan för ett litet ryck och vann därefter halvan med 9-6.

Under inledningen av den sista ordinarie halvan i matchen fick vi så se HellRaisers upprepa FaZe Clans bedrift från tidigare under lördagen; att vinna samtliga sex pistolrundor i en bäst av tre-match. Efter det gick rundorna lite fram och tillbaka, vilket innebar att HellRaisers sakta men säkert närmade sig en semifinalplats. Vid ställningen 15-11 till HellRaisers tvingades North att spela med endast pistoler. Föga förvånande gick det inte vägen och HellRaisers slog ut North efter 2-1 i kartor.

Danmark North vs. Europa HellRaisers
North:aizy, cajunb, k0nfig, Magisk, MSL
HellRaisers: ANGE1, bondik, DeadFox, STYKO, Zero

Två kvartsfinaler avklarade, två återstår. Härnäst väntar en, för oss svenskar, riktigt intressant batalj. Det har nämligen blivit dags för Fnatic att spela sin kvartsfinal mot hemmalaget Natus Vincere. Observera att starttiden för dagens sista semifinal är ungefärlig och kan komma att justeras ytterligare.

CIS Na`Vi vs. Sverige Fnatic
USA CLG vs. Danmark Astralis

Ett fullständigt schema, samtliga resultat och annan matnyttig information hittar ni i vår tittarguide för turneringen.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..