×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Fragbite-redaktionen tippar första ECS-omgången

2
ECS står inför dörren och delar av redaktionen har tippat utgången i dagens första matcher. Spikar någon in alla rätt?
För dagen har vi fyra stycken matcher som alla spelas i bäst av en karta. Såhär tror delarna av redaktionen som deltagit att det slutar:

Viktor "vuggo" Jendeby

Astralis vs. Cloud9 — Astralis
Fnatic vs. Team Liquid — Fnatic
NRG Esports vs. G2 Esports — NRG Esports
Faze Clan vs. Luminosity Gaming — Faze Clan

"Alla känns självklara utom NRG-G2. Med Starseries i bakhuvudet och G2:s lineupkarusell känns det som the muricans tar det", säger en självgod och helt opartisk Jendeby.

Fredric "Nallen" Bohlin

Astralis vs. Cloud9 — Astralis
Fnatic vs. Team Liquid — Team Liquid
NRG Esports vs. G2 Esports — G2 Esports
Faze Clan vs. Luminosity Gaming — Faze Clan

"På pappret känns det lätt, men med nya spelare i nästan alla lag kan det här gå lite hur som. Astralis-C9 blir överkörning, resten förmodligen ganska tajta historier. Första omgången innehåller i regel alltid ett par oväntade resultat. Shox är bäst i världen och löser nog det här bra åt G2. Får se hur länge Smithzz får vara kvar bara", trallar Bohlin.

Carolina "quiethell" Mårtensson

Astralis vs. Cloud9 — Astralis
Fnatic vs. Team Liquid — Fnatic
NRG Esports vs. G2 Esports — G2 Esports
Faze Clan vs. Luminosity Gaming — Faze Clan

"Till skillnad från vuggo är jag stensäker på att G2 kammar hem sin match mot NRG. De har nytt liv i sitt nya lag och dessutom är det deras smekmånad. Fnatic mot Liquid kan bli lurigt då svenskarna saknar en av spelarna som pangar hårdast. Dock har Xizt kommit in i laget med karrigans IGL-kunskaper vilket säkerligen kan sporra Fnatic till att prestera. Astralis kammar hem sin match och Faze vinner sin trots en avsaknad Olof", påstår den självutnämnde CS-experten Mårtensson.

Hur tror du att det slutar? Ge ditt tips i kommentarerna!

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..