×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Blogginlägg

Tack till er som rättar

1
Det händer även den bästa. Att man gör fel. Skriver fel. Blandar ihop fakta eller låter något irriterande stavfel slinka igenom. Tack vare er är det däremot lätt att rätta till det.

Jag brukar irritera mig på webbtidningar som gång efter gång begår något fel. Oavsett om det brister i faktakollen, det kanske handlar om ett stavfel eller i fall att en meningsbyggnad är helt galen. Sedan tänker jag efter. Jag vet att det knappt existerar någon korrekturläsning idag. Varför? För att det ska gå fort. Ibland för fort.

De krav som det snabba nyhetsflödet ställer på oss journalister är något som diskuteras flitigt vid Sveriges journalistutbildningar. Lösningen? Det finns ingen enkel lösning på de problem som detta skapar. Tyvärr.

Här på Fragbite handlar det oftast om små faktafel eller kanske något stavfel hit och dit. Det är sällan som ett allvarligt fel begås och ni läsare blir indirekt lurade. Tack och lov! Det är ändå väldigt viktigt att fel rättas till, för alla inblandade. Där ska ni ha ett väldigt stort tack! Jag erkänner alltid när jag har skrivit fel i en nyhet eller artikel. För mig känns det naturligt. Jag är bara människa och när jag gör fel och någon uppmärksammar mig på det, ja då säger jag gärna tack.Med det här inlägget vill jag ger er alla ett stort kollektiv tack för att ni tillsammans med oss i redaktionen gör Fragbite till nordens största sida inom esport!

TACK!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..