×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Krönika

vuggo: “JW är Fnatic och Fnatic är JW”

4
Fnatics tidigare coach Viktor "vuggo" Jendeby ser tillbaka på sin tid tillsammans med Jesper “JW” Wecksell och minns en ovärderlig spelare.
I går nåddes CS:GO-världen av beskedet att Jesper "JW" Wecksell bänkas av Fnatic. Beslutet, som kom efter en längre tids formsvacka för laget, innebär att laget inför höstsäsongen måste hitta två nya spelare för att fylla sin femma.

Att Fnatic behövde någon typ av förändring var det inget snack om. Ända sedan pandemin bröt ut har det sett tuffare och tuffare ut för Fnatic som ändå var med och hotade om titlar i början av förra året. Det är svårt från utsidan att säga vad det var som inte klickade för dem, därför är det svårt att avgöra om förändringarna nu är lösningen.

Om man bortser från den korta sejouren i Godsent för fyra år sedan har JW varit en del av Fnatic lika länge som CS:GO existerat. JW är Fnatic, och Fnatic är JW. Det kommer att kännas tomt, konstigt och fel att titta på ett Fnatic utan honom.

Vem hans ersättare kommer att bli, och om den personen presterar bättre eller inte på scoreboarden, är ointressant.

Under min tid i Fnatic bidrog JW med extremt mycket som inte går att ersätta i första taget. Han satte alltid laget först, gjorde alltid det som krävdes för att alla andra skulle må bra i laget, både in game och utanför. Han tog de otacksamma rollerna och de otacksamma positionerna utan några invändningar. Likväl var han den i laget som alltid höll humöret uppe och som alltid bidrog till god stämning, både utanför och i spelet.

Utifrån kanske det var lätt att titta på JW och tycka att det var hans tur att kliva åt sidan, men jag är övertygad om att det varit ett extremt tufft beslut för laget att ta, av ovan nämnda orsaker.

Mitt hjärta kommer alltid att ligga hos både organisationen och de spelare jag jobbade med under min tid. Jag önskar all lycka för både Fnatic och för JW.
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..